Serviciile noastre


 CONSULTING 4 YOU SRL este o societate cu raspundere limitata, cu asociat unic, persoana juridica romana, care isi desfasoara activitatea in conformitate cu legile romane in vigoare.

Principalele servicii, conform codurilor CAEN sunt:

Prin conceptul FSBQ( FOR SALE BY OWNER), dam posibilitatea proprietarilor de imobile sa-si vanda proprietatea prin postarea unui anunt detaliat, cu schite si fotografii pe site-ul www.consulting4you.ro la sectiunea ADAUGA OFERTA  www.consulting4you.ro/adauga-oferta.asp. Practic clientul cumparator intra in contact direct cu proprietarul imobilului, fara intermediari,  fiind asistat in permanenta, luna de luna, pana la vanzare. Cere  detalii la telefon  0744236883,  rodica.pop@consulting4you.ro

 

Conceptul de PROMOVARE BUSINESS a luat nastere din nevoia clientilor nostri, proprietari de afaceri de a intra direct in contact cu clientul cumparator. Practic serviciul nostru are ca viziune cresterea numarului clientilor cumparatori prin faptul ca se ofera o descriere scurta a serviciilor si datele de contact ale furnizorului de servicii, astfel incat clientul cumparator sa poata lua legatura rapid cu proprietarul a carui date de contact sunt afisate(telefon/e-mail). 

Exemplu: www.consulting4you.ro/confectii-marochinarie-toplita-2456.html

Deasemenea, CONSULTING 4 YOU vine in intampinarea  proprietarilor de afaceri, cat si a celor care sunt in pragul deschiderii unui business, cu programe de cursuri in vederea dobandirii abilitatilor de COMPETENTE ANTREPRENORIALE. 

Cu o echipa formata din experti in domeniu, cu  minim 10 ani experienta fiecare, raspundem celor mai reale intrebari cu privire la deschiderea si mentinerea unei afaceri, din punct de vedere juridic, economic, al resurselor umane, al constituirii unui plan de afaceri si al avatarului de client. Totul intr-un curs sintetizat in 5 capitole, urmat de o sesiune live de intrebari si raspunsuri. Vrei sa participi la curs? Inscrie-te aici www.consulting4you.ro/contact.asp

 Clientii multumiti ne recomanda cu placere mai departe.

Ai nevoie de ajutor? Ne puteti contacta pe
Acest site foloseste Cookies pentru a imbunatati experienta navigarii si a oferi servicii mai usor de utilizat.
Informatii detaliate despre Termeni si conditii, Politica GDPR

Sunt de acord