Despre noi


Cheia succesului in tot ceea ce intreprindem este capacitatea de a-i consilia pe altii eficient. Imaginea este ceea ce cred oamenii ca suntem. Integritatea este ceea ce suntem cu adevarat. Imaginea promite mult, dar produce putin. Integritatea nu dezamageste niciodata. Adevaratul caracter al unui om se masoara prin ceea ce ar face daca nu ar fi prins niciodata

Prezentare

Consulting 4 You a fost fondata si este prezenta pe piata imobiliara clujeana incepand cu anul 2006,  extinzandu-si  activitatea, in anul 2010,  la nivel national.  Firma se adapteaza permanent la variatiile pietei imobiliare, fiind astfel capabila sa vina in intampinarea clientilor cu oferte competitive, tinand intotdeauna cont de nevoile si dorintele consumatorilor. Astfel am implementat sistemul de vanzare direct de la proprietar,  prin intermediul site-ului  www.consulting4you.ro , un pachet complet de solutii adaptat la tendintele pietei.

"Consulting 4 You"  este  o societate cu raspundere limitata, desfasurandu-si activitatea pe 3 domenii principale si anume: consultanta in afaceri si management, intermedieri imobiliare si administrare de imobile pe baza de tarife sau contract, avand o echipa formata din specialisti in domeniu.

Evolutia firmei este una ascendenta si chiar rapida, inregistrandu-se un profit crescator, inca de la inceput. Portofoliul de afaceri, de asemenea, devine tot mai cuprinzator, incluzand clienti importanti si fideli,  dar si parteneri de incredere. De altfel, sloganul firmei este: "Clientii multumiti,ne recomanda cu placere mai departe".

Misiune

CONSULTING 4 YOU a inteles ca publicitatea cea mai eficienta este cea a lucrului bine facut, precum si faptul ca simpla intermediere de cereri si oferte imobiliare nu va putea implini asteptarile clientilor nostri. De aceea, venim in intampinarea nevoilor dvs cu un pachet complet de solutii adaptate la tendintele pietei, prin sistemul de VANZARE DIRECT DE LA PROPRIETAR.

Viziune

Recunoasterea calitatii superioare a serviciilor oferite, precum si stabilirea unei colaborari de durata, bazata pe incredere reciproca, aspirand la pozitia de lider pe piata imobiliara nationala.

Valori

Profesionalism - "Profesionalismul este fermitatea calitatii." (Frank Tyger)
Incredere - "Trebuie sa ai incredere in abilitatile tale si apoi sa fii destul de puternic ca sa le urmezi." (Rosalynn Carter)
Pasiune - "Nici un lucru important nu a fost vreodata realizat fara pasiune."
Integritate - "Integritatea cladeste incredere." (Dwight Eisenhower)

 

Ai nevoie de ajutor? Ne puteti contacta pe
Acest site foloseste Cookies pentru a imbunatati experienta navigarii si a oferi servicii mai usor de utilizat.
Informatii detaliate despre Termeni si conditii, Politica GDPR

Sunt de acord