Intrebari frecvente


1. Ce inseamna portalul www.consulting4you.ro ?
Consulting 4 you este o companie imobiliara  care ofera, pe langa serviciile de intermediere clasice si servicii de tip '"For sale by Owner" (FSBO), prin intermediul portalului www.consulting4you.ro - un instrument de publicitate imobiliara pe internet, unde sunt prezentate proprietatile si afaceriile spre vanzare/inchiriere/promovare direct de la proprietar.

2. Ce inseamna FSBO?
Serviciile FSBO ("For sale by Owner" = "De vanzare de catre proprietar") au o mare raspandire in America, Canada, Australia si Europa.
Aceste servicii reprezinta cea mai eficienta si economica modalitate de a realiza o tranzactie imobiliara intr-un timp cat mai scurt, in conditii de maxima siguranta la cel mai avantajos pret, atat pentru vanzator cat si pentru cumparator.

3. De ce este internetul atat de  important cand vrei sa vinzi un imobil,  vrei sa inchiriezi o proprietate sau vrei sa-ti promovezi afacerea?
Astazi, peste 80% din cumparatori incep cautarea unei noi proprietati sau a unei oportunitati cu ajutorul internetului. Un anunt de mica publicitate in ziarele locale poate sa treaca neobservat printre miile de anunturi, in schimb un set de fotografii si o descriere detaliata a proprietatii sau a afacerii dvs. pe un site web are sanse mult mai mari de a fi remarcata de potentialii clienti.

4. Ce tipuri de proprietati pot sa vand sau sa cumpar prin portalul Consulting4you.ro?

5. Prin ce difera acest serviciu de site-ul clasic al unei agentii imobiliare?
Pe site-ul agentiilor imobiliare sunt postate de obicei, numai o parte din ofertele imobiliare cu numerele de telefon ale agentiei respective, pe cand aici veti avea acces la toata baza de date cu telefonul proprietarului pentru fiecare proprietate si toate detaliile de care aveti nevoie pentru a fi siguri de investitie.

In cazul in care este afisat doar numele consultantului, proprietarul isi exprima acordul de a fi reprezentat fie datorita lipsei de timp, fie datorita faptului ca  fizic sa gaseste in alta localitate. In acest fel consultantul Consulting 4 You se ocupa activ de vanzarea proprietatii.

6. Ce avantaje am de la sistemul Consulting4you.ro?

7. Cum imi listez proprietatea in portalul Consulting4you.ro?
Singurul lucru pe care-l aveti de facut este sa ne contactati prin telefon, e-mail, sau sa urmati pasii din meniul "Adauga oferta".

8.Cat costa inscrierea unei proprietati imobiliare in sistem?

Exista 2 posibilitati:

9. Cat dureaza procesul de inscriere?
Maximum 24h, din momentul in care ne-ati contactat.

10. Cat timp va fi afisat anuntul meu?
Pana la vanzarea imobilului, 1 an sau 60 de zile, depinde de pachetul de servicii contractat.

11. Daca listez oferta mea in acest sistem pot sa public si prin alte surse?
Da. Chiar daca aveti anuntul listat pe www.consulting4you.ro  puteti  sa va faceti cunoscuta oferta si prin alte surse (ziare, reviste, site-uri online etc.).

12. O sa fiu asaltat de telefoane?
 Vor fi eliminate telefoanele stresante, care va solicita doar un anume detaliu despre imobil pentru ca anuntul in ziarul local este neincapator. Veti fi sunat doar de cumparatorii care sunt 100% interesati de imobilul, afacerea sau proprietatea dumneavoastra, pentru ca ei au vazut inclusiv o serie de poze si o descriere completa a ofertei.

13. Cat costa vizualizarea tuturor proprietatilor din baza de date?
 Vizualizarea este gratuita.

14. Sunt anunturile actuale?
Portalul www.consulting4you.ro isi actualizeaza zilnic ofertele in asa fel incat sa aveti in permanenta posibilitatea vizualizarii celor mai recente anunturi.

15. De ce este gratuit accesul la baza de date?
Pentru a permite vizualizarea proprietatilor imobiliare de catre un numar cat mai mare de potentiali cumparatori. Prin aceasta se urmareste scopul clientilor nostri: vanzarea-cumpararea cat mai rapida a proprietatilor imobiliare.

16. As dori un parteneriat cu "Consulting 4 you" sau un schimb de bannere. Care sunt conditiile?

Va rugam sa ne contactati pentru mai multe detalii.Ai nevoie de ajutor? Ne puteti contacta pe
Acest site foloseste Cookies pentru a imbunatati experienta navigarii si a oferi servicii mai usor de utilizat.
Informatii detaliate despre Termeni si conditii, Politica GDPR

Sunt de acord