CURSURI ACREDITATE DE MASAJ SI REFLEXOTERAPIE- SOMADIS


ofertele proprietarului |  inapoi |  tipareste |  solicita informatii


868

Numar Afisari: 3413
Ultima Actualizare: 30.03.2018

Caracteristici servicii de infrumusetare:


  • Localizare: Cluj Napoca, Cluj
  • Cartier: Central
  • Adresa: Strada Viilor, numarul 52/B
  • Tip Tranzactie: promovare

Detalii Consultant:


Pop Rodica
Mobil: 0744236883
rodica.pop@consulting4you.ro
office@consulting4you.ro

Detalii Proprietar:


Hadi Kachef
0729955458

Detalii servicii de infrumusetare:


S.C. Somadis S.R.L. se afla printre initiatorii cursului de terapie, stiinta straveche cunoscuta sub denumirea de masaj. Astfel, in anul 2005, a fost initiata prima serie de cursanti care au studiat aceasta stiinta straveche de imbunatatire a modului de viata al omului, atat pe plan corporal, cat si spiritual, prin actiuni terapeutice.

Predarea acestei stiinte se face prin intermediul mai multor module, acestea fiind aprobate si recunoscute de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, si de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, recunoasterea lor fiind valabila atat la nivel national, cat si international.

Somadis elibereaza doua categorii de certificate, si anume: initiere in masaj si calificare (tehnician maseur). Absolventii cursurilor ce au fost predate in mai multe orase ale Romaniei, cum ar fi Alba Iulia, Miercurea Ciuc, Baia Mare, Cluj-Napoca, sunt raspanditi in toate cele 5 continente, desfasurandu-si cu succes activitatea in domeniul terapeutic.

Mandria Somadis se regaseste in cantitate (numarul mare de elevi ai cursurilor) si calitate (cea a pregatirii profesionale dobandite pe parcursul scolarizarii). De asemenea, nu numai ucenicii, ci si maestrii, adica profesorii si lectorii Somadis, au studii si experienta in domeniu, fiind mereu la dispozitia clientilor.

Somadis poate reprezenta pentru cei interesati un inceput promitator de a face bine oamenilor, cu ajutorul acestei terapii minunate. Domeniul in care se poate activa dupa urmarea cursurilor este considerat unul "de lux", intrucat ocaziile de castiguri sunt atat financiare, cat si umane, caci veti fi rasplatiti pentru ca tratati oameni bolnavi.

Date de contact:

Adresa: strada Viilor, numarul 52/B, apartament 2A, Cluj-Napoca, Cluj

Telefon programari: 0723 172 576, 0364 808 663

Website: www.reflexoterapie.net

 


Localizare pe harta:Inapoi Tipareste Cere InfoAi nevoie de ajutor? Ne puteti contacta pe
Acest site foloseste Cookies pentru a imbunatati experienta navigarii si a oferi servicii mai usor de utilizat.
Informatii detaliate despre Termeni si conditii, Politica GDPR

Sunt de acord