PERLE DE MALLORCA


ofertele proprietarului |  inapoi |  tipareste |  solicita informatii


1498

Numar Afisari: 4382
Ultima Actualizare: 27.04.2016

Caracteristici servicii de infrumusetare:


  • Localizare: Cluj Napoca, Cluj
  • Adresa: www.perlasmallorca.com
  • Tip Tranzactie: promovare

Detalii Consultant:


Pop Rodica
Mobil: 0744236883
rodica.pop@consulting4you.ro
office@consulting4you.ro

Detalii Proprietar:


Ioana Dobrota
0744 403 886
mitsrlpearls@gmail.com

Detalii servicii de infrumusetare:


"Magazinul on line www.perlemallorca.ro s-a nascut din dorinta de a aduce cat mai aproape si cat mai la indemana magia marii Mediterane si frumusetea insulei Mallorca, elemente ce stau la baza procesului de creatie a faimoaselor PERLE DE MALLORCA.

PERLELE sunt cele mai vechi si cele mai cunoscute dintre toate pietrele pretioase fiind purtate din cele mai indepartate timpuri ca simbol al puterii si al bogatiei, dar si ca talisman pentru a aduce noroc si protectie impotriva spiritelor rele.Perlele au reprezentat o sursa de inspiratie timp de secole fiind considerate cele mai magice si feminine elemente de bijuterie.Perla este cunoscuta drept piatra aniversara a celui de-al 3 lea si celui de-al 13 lea an de casnicie.Fiind recunoscuta ca simbol al puritatii perla a ajuns sa fie de asemenea si protectorul casniciilor fericite.

Toate creatiile Sureda sunt rezultatul unei perfecte imbinari intre traditie si energia tinerilor designeri.Bijuteriile din perle de Mallorca fabricate de catre Sureda emana o anumita stralucire si caldura, care nu poate fi gasita in nici o alta bijuterie, indiferent de elementele care o compun.

Bijuteriiile noastre au in componenta perle de Mallorca selectate manual astfel incat la procesul de productie participa doar perlele care tind spre perfectiune.
Fabricarea perlelor de Mallorca se bazeaza pe lucrul manual al unor profesionisti cu peste 30 de ani de experienta atat in efectuarea nodurilor cat si in finisarea bijuteriilor, obiectivul nostru fiind de a oferi produse de cea mai buna calitate si servicii cat mai rapide pentru clientii nostri.

Toate produsele sunt fabricate manual in Mallorca, Spania.Materiile prime folosite la fabricarea bijuteriilor ce contin perle de Mallorca NU contin Nichel sau Plumb, iar inchizatorile si partile metalice aflate in componenta bijuteriilor din perle de Mallorca sunt fie rodiate (Rodiul - metal care nu irita pielea si nu isi schimba proprietatile), fie sunt placate cu aur de 24 K.

 
OFERIM 1 AN GARANTIE PENTRU TOATE PRODUSELE NOASTRE.Toate produsele noastre au certificat de calitate si de autenticitate eliberat de Camera de Comert Mallorca."

 

 



Inapoi Tipareste Cere Info


Oferte similare de servicii de infrumusetare Cluj Napoca:



Ai nevoie de ajutor? Ne puteti contacta pe
Acest site foloseste Cookies pentru a imbunatati experienta navigarii si a oferi servicii mai usor de utilizat.
Informatii detaliate despre Termeni si conditii, Politica GDPR

Sunt de acord