Team Building


ofertele proprietarului |  inapoi |  tipareste |  solicita informatii


1531

Numar Afisari: 1903
Ultima Actualizare: 27.04.2016

Caracteristici educatie training cursuri certificare:


  • Localizare: Cluj Napoca, Cluj
  • Cartier: Gheorgheni
  • Adresa: Aleea Profesor Valeriu Bologa, nr. 3, ap. 8
  • Tip Tranzactie: promovare

Detalii Consultant:


Pop Rodica
Mobil: 0744236883
rodica.pop@consulting4you.ro
office@consulting4you.ro

Detalii Proprietar:


Teambuilding Azimut
0744 708 091
contact@azimut-teambuilding.ro

Detalii educatie training cursuri certificare:


 

 

Azimut Teambuilding reușește să sprijine companiile care înțeleg legătura dintre profit, motivație și fidelitatea oamenilor din organizatie.

Realizăm acest lucru prin programe de teambuilding construite pe obiective educaționale și cu metode practice de învățare. Suntem specializați în a extrage concluzii consistente și corelate cu mediul real de lucru. Facem teambuilding pentru că e nevoie, pentru că am generat beneficii palpabile partenerilor noștrii și pentru că efectiv nu ești învățat nicăieri cum să lucrezi eficient întro echipă. În plus e pasiunea noastră, iar toți clienții noștri simt asta.

Nu o să punem oamenii să se uite șapte ore la o sută de slide-uri și apoi o orăde exerciții practice pentru îmbunătățirea comunicării în companie. Preferăm să facem șapte ore de practică, iar la final să trageți o oră de concluzii relevante pentru o comunicare mai bună între voi, oamenii din companie. Suntem convinși că așa se învăța mai mult, mai bine, dar și starea de bine va fi una de apreciat. Combinăm apoi comunicarea cu încrederea sporită, cu coeziunea întărită, cu respectul reciproc crescut și cu o direcție comună. De abia atunci putem vorbi de o echipă!

Teambuildingul trebuie să fie pe lângă o experiență de învățare, și o metodă de a aduce plus valoare în compania proprie. Un teambuilding bine făcut este o investiție pe termen mediu și lung, care trebuie să se regăsească în cifrele oricărei companii profitabile. Noi putem arată și măsura acest lucru, prin doi coeficienți de retur al investiției, în prima întâlnire ce o avem cu clientul, de asta majoritatea clienților noștri au venit către noi pe baza unei relații de încredere.

În ce privește recomandările noastre venite de la clienți puteți citi mai multe AICI.


Localizare pe harta:



Inapoi Tipareste Cere Info



Ai nevoie de ajutor? Ne puteti contacta pe
Acest site foloseste Cookies pentru a imbunatati experienta navigarii si a oferi servicii mai usor de utilizat.
Informatii detaliate despre Termeni si conditii, Politica GDPR

Sunt de acord