Restaurant Hora - Retete culinare traditionale


ofertele proprietarului |  inapoi |  tipareste |  solicita informatii


1725

Numar Afisari: 3455
Ultima Actualizare: 27.04.2016

Caracteristici restaurant evenimente:


  • Localizare: Cluj Napoca, Cluj
  • Cartier: Andrei Muresanu
  • Adresa: Strada Moise Nicoara, Nr. 1
  • Tip Tranzactie: promovare
  • Numar de bai: 2
  • Numar de toalete: 2
  • Incalzire: Centrala proprie

Detalii Consultant:


Pop Rodica
Mobil: 0744236883
rodica.pop@consulting4you.ro
office@consulting4you.ro

Detalii restaurant evenimente:


Restaurant Hora: www.restaurantulhora.com

Restaurantul HORA se afla  situat la mai puţin de 1km de centrul Clujului, pe str. Moise Nicoară nr. 1 in cartierul Andrei Mureşanu, lângă parcul “Engels”.
 

La Restaurantul HORA se pot consuma  preparate din carne de peşte, pui, porc, vită, miel până la preparate sofisticate din struţ, ficat de gâscă etc., asezonate cu vinuri nobile din vinoteca naţională sau internaţională. Restaurantul HORA promovează bucătăria naţională dar excelează în realizarea preparatelor din bucătăria internaţională, o preocupare permanentă fiind aceea de a îmbogăţi meniul prin crearea de noi preparate culinare.
 

Restaurantul Hora exceleaza in domeniul cateringului de aceea  se adresează şi celor care doresc să servească masa la locul de muncă; atât clienţilor care doresc preparatele ambalate separat (acestea se transportă în caserole de unică folosinţă termorezistente, aşezate în containere izotermice), cât şi celor care doresc servirea la locul de muncă a preparatelor în veselă corespunzatoare. Meniul este variat, lăsându-vă libertatea de a alege orice combinaţie în funcţie de necesităţi şi bugetul alocat.

Restaurantul Hora va pune la dispozitie si un sistem modern si eficient de livrare la domiciliu zilnic de luni până duminică între orele 11 şi 22 Restaurantul HORA organizează o gamă largă de evenimente precum: nunţi, banchete, aniversări, baluri, lansări de firme şi produse, inaugurări, conferinţe, gale, prânzuri oficiale, decernări de premii, petreceri private, dineuri, recepţii, majorate, evenimente corporatiste etc.

Personalul restaurantului vă ajută la alcătuirea meniului în funcţie de bugetul şi necesităţile dumneavoastră! Suntem creativi nu doar în ceea ce priveşte preparatele oferite dar şi în aranjarea şi decorarea cu stil a sălii restaurantului, potrivit cu evenimentul în cauză.

Vă punem la dispozitie: personal de servire, organizare bar şi servire, set-up bufet, mise en place etc.


http://www.restaurantulhora.com/

 
 

Localizare pe harta:



Inapoi Tipareste Cere Info



Ai nevoie de ajutor? Ne puteti contacta pe
Acest site foloseste Cookies pentru a imbunatati experienta navigarii si a oferi servicii mai usor de utilizat.
Informatii detaliate despre Termeni si conditii, Politica GDPR

Sunt de acord