AQUINA SPA


ofertele proprietarului |  inapoi |  tipareste |  solicita informatii


1495

Numar Afisari: 3083
Ultima Actualizare: 27.04.2016

Caracteristici agrement si sport la cluj:


  • Localizare: Cluj Napoca, Cluj
  • Adresa: Andrei Saguna
  • Tip Tranzactie: promovare

Detalii Consultant:


Pop Rodica
Mobil: 0744236883
rodica.pop@consulting4you.ro
office@consulting4you.ro

Detalii Proprietar:


Cristina Pop
0731270124
0264403169
office@aquina.ro

Detalii agrement si sport la cluj:


 

Piscina in Cluj-Napoca la AQUINA SPA

Aquina e pasaportul spre un stil de viata mai sanatos unde bunastarea, sanatatea si fizicul dumneavoastra sunt cu atentie ingrijite.

Aici beneficiezi de o piscina in care poti sa resimti confortul si linistea pe care le ofera acest element al naturii, eliberandu-ne articulatiile si coloana vertebrala de incarcarea cotidiana. Desigur, ce ar fi o piscina fara un hidromasaj? Hidromasajul pe care ti-l ofera un jacuzzi s-a transformat intr-o adevarata filozofie a rafinamentului estetic si a bunastarii autentice.
Sa nu uitam si de baile de aburi care pot fi o adevarata mangaiere pentru corp in sezonul rece. Beneficiile pe care ti le ofera o baie cu aburi nu sunt complete fara o „grota” cu sare in care sa te racoresti cu ajutorul aerului „rece”, incarcat cu aerosoli salini.

 

O conditie fizica buna e un stil de viata, nu un plan pe termen scurt. Fitness-ul va ajuta in aceasta problema si va mentine in forma tot timpul. Terapia prin caldura uscata combinata prin culoare, muzica si arome te detoxifica, te relaxeaza, te reincarca si iti redau pofta de viata. Sauna uscata nu este buna doar pentru sanatatea fizica ci si pentru cea spirituala.
Dupa o zi lunga de lucru si stres cam toti am avea nevoie de un moment de relaxare si rasfat, nimic nu suna mai bine decat un masaj si o muzica relaxanta. Nu in ultimul rand Aquina ofera un solar care creeaza un bronz uniform si frumos asa cum ne dorim cu totii.
Toate aceste beneficii le puteti avea vizitand centrul Aquina Health & Fitnes

 

 Inapoi Tipareste Cere Info


Oferte similare de agrement si sport la cluj Cluj Napoca:Acest site foloseste Cookies pentru a imbunatati experienta navigarii si a oferi servicii mai usor de utilizat.
Informatii detaliate despre Termeni si conditii, Politica GDPR

Sunt de acord